ویکیپدیا در ۲۰۰۱
در صفحهی اول نوشته شده است: «ما کارمان را از ژانویه ۲۰۰۱ آغاز کردیم و هم اکنون بیش از ۶۰۰۰ مقاله داریم. میخواهیم آن را به ۱۰۰ هزار برسانیم. پس اجازه دهید مشغول کار شویم — هر کسی میتواند هر صفحهای را ویراش کند.»
اکنون ویکیپدیا بیش از ۱۸ میلیون مقاله دارد که توسط میلیونها کاربر در سراسر جهان ایجاد شده است.
فیسبوک در ۲۰۰۴
«مارک زاکربرگ» که در اواخر ۲۰۰۳، وبسایت Facemash را به طور محدود راه انداخت توانست در ۴ ساعتی که وبسایت آنلاین بود، ۴۵۰ بازدیدکننده را جذب کند. اکنون فیسبوک دومین وبسایت پربازدید در تمام اینترنت است و ۶۰۰ میلیون کاربر فعال دارد.
یوتیوب در ۲۰۰۵
یوتیوب در سال ۲۰۰۵ توسط سه کارمند سابق «پیپال» بنا گردید و در اواخر ۲۰۰۶ توسط گوگل با مبلغ ۱٫۶۵ میلیارد دلار خریداری شد.
توییتر در ۲۰۰۶
توییتر در جولای ۲۰۰۶ راه انداخته شد و اکنون تخمین زده میشود که ۲۰۰ میلیون کاربر از خدمات آن استفاده میکنند.
وردپرس در ۲۰۰۳
وردپرس از می ۲۰۰۳ کارش را آغاز کرد. وردپرس اکنون یکی از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا است. نسخهی ۳ آن تا کنون ۳۲٫۵ میلیون مرتبه دانلود شده است.
آمازون در ۱۹۹۵
وبسایت آمازون برای ۱۶ سال است که در اینترنت آنلاین بوده است: یعنی از ۱۹۹۵
پیپال در ۱۹۹۹
در تصویر بالا پیپال را در ماههای نخست خود میبینید. امروزه در حدود ۳۵۰ هزار وبسایت در سراسر جهان از سیستم پیپال استفاده میکنند.
اپل در ۱۹۹۷
شرکت اپل از اواسط دهه ۷۰ میلادی کارش را با معرفی ریز رایانه آغاز کرد و اکنون همه، iPad ،iPod و iPhoneهایش را به خوبی میشناسند.
موزیلا در ۱۹۹۸
در بسیاری مواقع فایرفاکس، به علت محبوبیتی که دارد، برابر با شرکت موزیلا در نظر گرفته میشود؛ حال آنکه فایرفاکس یکی از محصولات شرکت موزیلا است. تاکنون ۲۲۸ میلیون نفر از کاربران فایرفاکس، نسخهی ۴ این محصول را دانلود کردند.